Δευτέρα - Παρασκευή: 8.00 π.μ. – 4.00 μ.μ.
6944156956 & 6973988940
Όροι Χρήσης

Όροι Χρήσης

Ο δικτυακός τόπος www.km-electric.gr παρέχει τις υπηρεσίες του στους επισκέπτες/ πελάτες του συμφώνα με τους ακόλουθους Όρους Χρήσης.

Η ανάγνωση του παρόντος κειμένου απαιτείται πριν από τη χρήση των υπηρεσιών της εταιρείας.

Η εταιρεία km-electric, δηλώνει στον επισκέπτη ότι λαμβάνει κάθε αναμενόμενο μέτρο, έτσι ώστε τα στοιχεία και οι πληροφορίες που εμπεριέχονται στην ιστοσελίδα της να είναι πλήρη, ακριβή και αξιόπιστα.

Η ιστοσελίδα www.km-electric.gr διατηρεί το δικαίωμα να προφυλάσσει με κάθε νόμιμο μέσο την εταιρική της φήμη και το περιεχόμενό της.

Οι πληροφορίες που δημοσιεύονται στον δικτυακό τόπο www.km-electric.gr απαγορεύεται να αναδημοσιευτούν μερικά ή ολικά. Τυχόν αναπαραγωγή ή διάδοση του περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο για οποιαδήποτε χρήση επιτρέπεται μόνο κατόπιν έγγραφης άδειας της εταιρείας km-electric ή του πνευματικού δημιουργού ή δικαιούχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

Οι επωνυμίες, οι απεικονίσεις λογοτύπων, σημάτων και προϊόντων που αναφέρονται στο δικτυακό τόπο www.km-electric.gr, απολαμβάνουν των δικαιωμάτων των νόμιμων δικαιούχων τους, λαμβανομένου υπόψη ότι προστατεύονται από τις διατάξεις περί εμπορικών σημάτων.

Οποιαδήποτε αναφορά ή παραπομπή μέσω δεσμών (links) προς άλλους χώρους διαδικτύου παρέχεται για τη διευκόλυνση του χρήστη. Η εταιρεία km-electric δεν ευθύνεται για τους όρους διαχείρισης και προστασίας των προσωπικών δεδομένων που σύνδεσμοι αυτοί ακολουθούν.

Επιπλέον, η εταιρεία km-electric δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημιά υποστεί ο επισκέπτης/χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του δικτυακού τόπου στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία.

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Η προστασία των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών του ιστότοπου διέπεται από τους όρους του παρόντος κειμένου καθώς επίσης και από τις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού Δικαίου.

Η εταιρεία km-electric σας πληροφορεί ότι τα προσωπικά δεδομένα που λαμβάνονται από την ιστοσελίδα www.km-electric.gr θα αποθηκεύονται με τη σειρά τους σε αρχεία ιδιοκτησίας της εταιρείας km-electric. Αυτά τα αρχεία χρησιμεύουν για τη διαχείριση, την οργάνωση ή την παροχή περιεχομένου στους πελάτες της εταιρείας km-electric, την καλύτερη γνώση των προτιμήσεών τους και την προσαρμογή των υπηρεσιών της σε αυτές. Επίσης για το ενδεχόμενο παροχής νέου περιεχομένου ή υπηρεσιών και την αποστολή προωθητικού υλικού σχετικά με τα νέα προϊόντα και τις προσφορές της εταιρείας km-electric, στον τομέα των υπηρεσιών και του περιεχομένου που προσφέρονται μέσω του www.km-electric.gr. Η εταιρεία km-electric, δεν εμπορεύεται ούτε παρέχει κατ’ οιονδήποτε τρόπο σε τρίτους τα προσωπικά δεδομένα που απεστάλησαν από χρήστες της ιστοσελίδας της.

Η ιστοσελίδα www.km-electric.gr διατηρεί το δικαίωμα να επεξεργάζεται και να εμπλουτίζει τους παρόντες όρους χωρίς προειδοποίηση. Οι επισκέπτες της καλούνται να ελέγχουν τακτικά την προκείμενη περιοχή.

Η χρήση του διαδικτυακού τόπου της www.km-electric.gr προϋποθέτει και επιβεβαιώνει ότι ο χρήστης/επισκέπτης έχει κατανοήσει πλήρως όσα αναφέρονται παραπάνω, καθώς και ότι συμφωνεί απόλυτα με τους όρους αυτούς.

Όροι Χρήσης,km-electric,links,όρους,προσωπικά δεδομένα,ιστοσελίδα,εταιρεία,χρήστης,στοιχεία, υπηρεσίες,terms, personal data, website, Company, user, data, servicec

elGreek